Natuurgeneeskundige praktijk voor lichaamsgerichte therapieën

Ervaring van cliënten

Ik wordt graag begeleid door Lidwien. Ze doet haar werk met zachtheid en compassie. Ze heeft de kwaliteit om je op de subtiele laag te ontmoeten, te volgen en richting te geven. Eronder ligt een schat aan kennis. Ik leer veel van haar.
Noor

In de begeleiding die ik van Lidwien krijg weet ik dat zij naast of achter mij staat, dat geeft een sterk gevoel van vertrouwen. Zij loopt met mij over mijn weg waar ik soms moeilijke obstakels tegen kom.
Ook geeft Lidwien mij voldoende ruimte om mijn eigen weg te vinden in de dingen die ik tegen kom. Ik voel me bij haar met zorg omringd wat mij stimuleert in mijn onderzoek en mij het lef geeft de volgende stap te kunnen zetten. Alles mag er zijn, IK mag er zijn.
Jan Overduin, Rotterdam


Een aantal jaren geleden bij Lidwien terecht gekomen voor een shiatsu massage. Deze massages zijn langzaam maar zeker overgegaan in coachingsgesprekken. Dat ging als vanzelf. Lidwien voelt haarfijn aan wat je op dat moment nodig hebt. Lidwien is zorgvuldig, professioneel en duidelijk. Lidwien heeft mij ook heel fijn en goed begeleid bij systemisch werken. Dat was heftig maar door haar zachtheid en zorgvuldigheid was dit tegelijkertijd een waardevolle ervaring.
J. R.